Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић и градски секретар за спорт и омладину Славко Гак присуствовали су данас такмичењу у скоку удаљ за жене код Теразијске чесме. Младеновић је том приликом рекао да је овај јединствени атлетски спектакл увертира у оно што нас чека наредне године и лепа промоција атлетике у самом центру Београда.

– Честитам нашим атлетичарима, а посебно Ивани Шпановић на сјајном успеху и фантастичној спортској години. Годину смо започели отварањем атлетске дворане, заједничким трудом Министарства омладине и спорта, Атлетског савеза Србије и Града Београда. Дворана је предуслов и база за све будуће младе спортске наде – нагласио је Младеновић и позвао Београђане да бодре наше и најуспешније атлетичаре из читаве Европе на предстојећем Европском атлетском првенству у дворани, које ће се одржати марта 2017.

Поштоваоце атлетике поздравили су и помоћник министра омладине и спорта Урош Зековић и челници Атлетског савеза Србије. На такмичењу је победила Ивана Шпановић, која је поставила и нови државни рекорд 7,10 метара.

Атлетски спектакл увертира у Европско атлетско првенство у дворани наредне године у Београду was last modified: март 29th, 2017 by Ненад